Pauluns

pauluns

Paulún är näringsfysiolog, och kanske den som gjort mest för att införa GI-begreppet i Sverige. Han är en flitig skribent i tidningar samt gäst i tv-soffor. “Paulúns Näringscenter” erbjuder föreläsningar och utbildningar. Han har sålt över , böcker. Jag blev själv inspirerad att lära mig mer om kost och. om fettförbränning; – Den perfekta maten; – Blodsockerblues; – Paulúns stenålderskost; – Paulúns GI-mat; – Fettguiden; – Paulúns GI-månad; – Maximal muskeltillväxt; – Sanningen om GI; – Isodieten; – Paulúns GI-frukost; – 50 genvägar till fettförbränning. Positiv och entusiastisk. Hälsoentreprenören Fredrik Paulún har lärt sig att se livet från den ljusa sidan. - Jag tror det är min uppväxt med en svårt sjuk mamma och en syster som försvann som lärt mig att titta framåt.

Pauluns Video

Nya moderna kolhydrater - Nyhetsmorgon (TV4) Jag vet att man kan leva ett fullvärdigt liv med lagom mängd träning och matupplevelser på nyttig mat. Men jag har ingen brådska. Hälsoentreprenören Fredrik Paulún har lärt sig att se livet från den ljusa sidan. Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Visa historik. Hon var väldigt rockandblue och till 99 procents säkerhet tog hon livet av sig. Styrketräningspassen stannar vid en halvtimme. pauluns

Pauluns - kostar

Rätta text- och faktafel Anmäl till Pressombudsmannen. Väldigt få kroppar är gjorda för stenhård träning. Visst händer det att han blir sugen på en korv och en öl och då unnar han sig det. I dag tränar Fredrik Paulún ofta, men lätt. De senaste 1,5 åren har han varit pappaledig en dag i veckan. Det blev ett stort pådrag med draggningar runt Tranebergsbron.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *