Duveholmsgymnasiet

duveholmsgymnasiet

Här kan du hitta adress och telefonnummer till Duveholmsgymnasiet 2, men även vilka program och inriktningar som skolan erbjuder. Vi utvecklas i takt med omvärlden och vill skapa en god plattform för din framtid. Rektorerna på Duveholmsgymnasiet, från vänster till höger: David Rytter, Anne-Maj Kihlstrand. Välkommen till Duveholmsgymnasiet! Vi värnar om att ha en miljö där kreativitet och nyfikenhet blir drivkraften till ett livslångt lärande. Kontaktuppgifter till Duveholmsgymnasiet Katrineholm, telefonnummer, adress, se information om företaget.

Duveholmsgymnasiet Video

Trafiksäkerhetens dag vid Duveholmsgymnasiet i Katrineholm duveholmsgymnasiet Utbildaren kan i sin tur komma att använda dina adressuppgifterna för att kontakta dig, t ex genom att maila eller posta en kurskatalog. Följ oss och ta del av bilder och filmer från vår verksamhet. Nu finns Duveholmsgymnasiet aktiebolag i norge på Instagram. AllaStudier kan komma att skicka dig mer information om utbildningar som matchar dina tidigare sökningar hos oss och annan utbildningsrelaterad information vi tror du emballage ha nytta av. Evenemang Inga händelser hittades.

Duveholmsgymnasiet - uppskattningar

Det går enkelt att avsluta eventuella e-postutskick från oss via en länk i varje utskick. AllaStudier kan komma att skicka dig mer information om utbildningar som matchar dina tidigare sökningar hos oss och annan utbildningsrelaterad information vi tror du kan ha nytta av. Du förbinder dig inte till något genom att lämna din e-postadress och den lämnas bara till utbildaren så att de har möjlighet att ge dig mer information. Aktuellt Skolstart - specialkost     Alla elever som ska ha specialkost måste anmäla detta via kommunens e-tjänster. Vi värnar om att ha en miljö där kreativitet och nyfikenhet blir drivkraften till ett livslångt lärande. Genom att lämna dina kontaktuppgifter till oss kommer vi att skicka dina uppgifter vidare till den utbildare som du gjort ansökan hos. Givetvis finns vi på Facebook.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *