Vårdgården

vårdgården

Vårdgården är en ny tv-serie i SVT. I rollistan finns Loa Falkman och Jonas Malmsjö. Tv-programmet handlar om ett privatsjukhus och sänds i åtta avsnitt. Två av dem ville själva bli läkare och de övriga två tycker att det är spännande att vara patient. Jonas Malmsjö, Bahar Pars, Loa Falkman och Thérèse Andersson-Lewis spelar alla i den skruvade sjukhusserien "Vårdgården" på SVT. Här berättar de om sin egen relation till sjukhusvärlden. 11 april Premiär för "Vårdgården" med Jonas Malmsjö och Loa Falkman i SVT och SVT Play. Expressens Mattias Bergqvist recenserar den nya tv-serien.

Vårdgården - har

Du har tidigare sagt att du kände dig typecastad inför rollen som Douglas. Dags för TV4 att förändra programmet mer än i det lilla. Petra Mede dolde sin graviditet i intervjun. Men hon ska ta tag i den saken, nu när pappas nya fru tar över styret över sjukhuset. Två av dem ville själva bli läkare och de övriga två tycker att det är spännande att vara patient. Kevin Spacey kommer ut på solkigaste sättet någonsin. Titiyos babylycka — har fått en dotter.

Vårdgården Video

TV, Commercials and films - Mimmi Siegel vårdgården

Kan: Vårdgården

Vårdgården 283
KARLEBY Morgonpasset i p3
KR/MÅN Jvm schema
Vårdgården Gudarna ska veta att humor är svårt, men när sprickorna i en series fundament bara blir större och större ju mer man ser så är det inte bara skämten 5000 usd to sek är svaga, det är precis allting. När pappas nya fru Melize dyker upp inser han kylväska sin fasa att han blir kär! Men på TV och film däremot tenderar jag inte få spela hjälte. Vill egentligen hellre vara frisör men vågar inte göra pappa Douglas besviken. Nyheter Nöje Sport Seb bank lund. Ange ett nytt lösenord nedan och klicka på spara för att sätta ett nytt lösenord. Har du koll på talsmusiken?

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *