Shea weber

shea weber

Shea Weber byter Nashville mot Montreal i en jätteaffär med PK Subban – som går åt andra hållet, det bekräftar klubbarna på sina hemsidor. Först kom en riktig transferbomb från NHL när Adam Larsson ingick i ett jättebyte med forwardsstjärnan Taylor Hall. En kort stund senare kom nästa stora bomb när. Patrik Laine var för första gången med i NHL:s All Star-helg, och den finländska rookien tog direkt en av huvudrollerna. I tävlingen om hårdaste skott sköt Laine in sig på andra plats, knappt slagen av förhandsfavoriten Shea Weber. Montreal Canadiens-lagkamraterna Shea Weber, Aleksej Jemelin, Aleksandr Radulov och. Montreal Canadiens tradade sent i går kväll fansens favorit PK Subban till Nashville Predators i utbyte mot Shea Weber. Här skriver jag om några anled.

Shea weber - knep

Det tackar motståndarna för. På höjden av sin karriär och värd varenda krona, eller i detta fall dollar. Det ger också Predators lagkapten ligans högsta cap hit bland försvarare. Men för hans del blev det inget möte mot sin gamla klubb då han missade matchen på grund av ryggskada. Det skapade stora rubriker när Weber under sommaren tradades till Montreal i utbyte mot Habs affisch-namn P. Nu beräknade jag allt lite fel, berättade Gallagher efter matchen. Weber, som var lagkapten i Predators, tar med sig mycket.

Shea weber - Morgan Foundation

SvenskaFans sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Nu ser jag verkligen fram emot att få spela vid hans sida, säger Montréal-kaptenen till nhl. Utöver själva reklamfilmen bjuds vi på en lite titt bakom kulisserna, hur det gick till när spektaklet filmades. Det här var definitivt en av dem, sa Shea Weber till nhl. Det är helt fel, jag tycker PK Subban är en superstjärna men han skulle vara en superstjärna även om han inte spelade ishockey i NHL. Nu när Weber kommer in som ersättare med sitt fruktade skott får vi se om det bara är coachernas fel eller det kan haft en annan förklaring. Dessutom vann Shea Webers Montreal på övertid. shea weber Bayn europe bilder, se respektive bildsida klicka på bilden. Subban blev trejdad i en av sommarens mest uppmärksammade affärer. Subban har inte mycket gemensamt med de flesta spelarna i Montreal sas rabattkod det betyder inte att han inte är omtyckt. Louis och Ilja Kovaltjuk. I början av den tredje perioden var det så dags för Weber att kliva in polska kurs handlingen när han med ett handledsskott i slottet överlistade sin gamle lagkompis Pekka Rinne i Nashvilles mål. Weber har på senare år utvecklats till en mycket pålitlig offensiv back, då han säsongen shea weber gjorde 23 mål och 53 poäng på 81 spelade NHL-matcher och var en av Kanadas viktigaste spelare under ishockey-VM ronneby blodbad Schweiz.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *