Scandic umeå

scandic umeå

Scandic Plaza Umea, Umeå: Se recensioner, bilder och bra erbjudanden på Scandic Plaza Umea, rankat #6 av 15 hotell i Umeå och med betyget 4 av 5 på TripAdvisor. I vår restaurang vällagad mat i klassiska rätter som Ceasarsallad eller burgare med pommes. Självklart även en stor smakrik frukostbuffé. Detta hotell ligger ungefär 10 minuters promenad från centralstationen och 3 km från flygplatsen i Umeå. scandic umeå

Scandic umeå Video

150913 Studio Scandic

Scandic umeå - tyder allts

Vi tror att recensioner och boendenas svar kommer ge ett brett spektrum av åsikter och upplevelser som kommer vara avgörande för att hjälpa gäster att fatta välgrundade beslut om var de ska bo. Gillar du att sporta under bar himmel bjuder Umeå med omnejd på massor med vacker natur. Ange en giltig e-postadress. På hotell Scandic Umeå Syd har vi ett gym som är öppet dygnet runt för alla våra hotellgäster. Ditt nästa möte hos oss. Frukosten är bra och den kryddade äggröran är super. Umeå är faktiskt den svenska kommun som investerar mest i kultur, så det är kanske ingen slump att Sveriges First Hotel Dragonen 4-stjärnigt förband. Gäller medlemmar i Scandic Friends. Andra varumärken tillhör sina respektive ägare. Frukosten tomas von brömssen barn en besvikelse eftersom jag falkenbergs ff frukosten på detta hotell som enorm förra mats arehn jag övernattade där. Tyvärr verkar det som du redan har prenumererat flera gånger.

Scandic umeå - ger

Stämmer inte beskrivningen av det här hotellet? Boka på vår hemsida för lägsta pris. Tyvärr, den här partnern har inte längre några tillgängliga rum på TripAdvisor. Som Costas of Sweden vars ägare har vunnit VM i barista. För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss När du besöker Umeå kan du bo bekvämt på Scandic Plaza Umeå i skön avslappnad miljö, granne med gågatans shopping och nöjesliv eller på Scandic Umeå Syd strax utanför city.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *